Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ελεύθερες Πόλεις"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ελεύθερες Πόλεις: Κλίμα αλλαγής και ανατροπής σε Κερατέα και Λαύριο

Ολοκληρώθηκαν οι δύο κεντρικές ομιλίες του υποψήφιου δημάρχου Σταύρου Ιατρού σε Κερατέα και Λαύριο.

Ο Σταύρος Ιατρού έκανε αναφορά στο έργο του ως Δήμαρχος Κερατέας, αλλά και στα έργα που ήρθαν στο δήμο μας, τόσο ως αποτέλεσμα δράσεων της παράταξής μας, όσο και του ιδίου ως προέδρου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής.

Έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για τα μεγάλα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο δήμος μας μετά τις εκλογές (Κτηματολόγιο, Δασολόγιο, Διαχείριση Απορριμμάτων, Ανεμογεννήτριες στο Πάνειον Όρος) και εξήγησε γιατί απέτυχε η συνένωση των περιοχών μας με τον Καλλικράτη, αφού πολλαπλασίασε τα προβλήματα αντί να τα μειώσει και οδήγησε στην άνθιση του τοπικισμού και της παρανομίας.

Άσκησε έντονη κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο για το ανύπαρκτο έργο του. Αναφέρθηκε σε έργα που έχουν γίνει από άλλους και οικειοποιείται ο απερχόμενος δήμαρχος ως δικά του, στις δήθεν χρηματοδοτήσεις και στα αιτήματα που παρουσιάζονται ως έργα. Κυρίως, άσκησε κριτική στον τρόπο που πολιτεύτηκε η απερχόμενη αρχή μέσα από ρουσφέτια, εκδούλευση και συνεχή παρανομία.

Έκανε λόγο για την ενότητα που οφείλουν να δείξουν όλοι και τη συνεργασία που απαιτεί η νέα συνθήκη της απλής αναλογικής. Θετική εντύπωση, που ενισχύει το κλίμα ενότητας, έκανε η παρουσία ανθυποψηφίων τόσο στην Κερατέα, όσο και στο Λαύριο.

Το κλίμα αλλάζει.

Η αλλαγή έρχεται.

* Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Ιατρού και οι υποψήφιοι της παράταξής μας θα βρεθούν στην Καμάριζα.

Γήπεδο μπάσκετ στις 8 το βράδυ.