Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής για τον Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους βετεράνους αγωνιστές που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της στο Δήμο και στην Περιφέρεια κλείνοντας τα αυτιά τους σε ψεύτικες υποσχέσεις, εκβιασμούς και διάφορες άλλες «εξυπηρετήσεις». Που έδωσαν δύναμη στη δύναμη τους εμπιστευόμενοι αγωνιστές που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όχι σωτήρες κάθε είδους που τους θυμούνται κάθε 4 χρόνια προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους αγωνιστές σε δήμους και Περιφέρειες για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, για να αποτελέσουν το συνεπές και μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, για ενδυνάμωση του εργατικού – λαϊκού κινήματος στην αντεπίθεσή του απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβερνητική και ευρωενωσιακή πολιτική.

Την πολιτική αυτή θα εφαρμόσει άλλωστε όποιος από τους δύο εναπομείναντες υποψήφιους δημάρχους και υποψήφιους περιφερειάρχες εκλεγούν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην Λαυρεωτική και σε όλη την Αττική

Με αυτή τη λογική και για να προλάβουμε τις «αθώες» φήμες που έχουν αρχίσει να διαδίδονται κιόλας από την Κυριακή το βράδυ ξεκαθαρίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν πρόκειται να στηρίξει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα κανέναν από τους δύο εκπροσώπους της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως δεν το κάνει σε κανέναν από τους δήμους που δεν κατεβαίνει στο δεύτερο γύρο. Δεν μπήκε ποτέ, ούτε πρόκειται να μπει σε παζάρια και πλειστηριασμούς όπως ήδη κάνουν διάφοροι άλλοι.

Καλούμε λοιπόν τους ψηφοφόρους μας, αλλά και όλο το λαό της Λαυρεωτικής να ρίξουν σε Δήμο και Περιφέρεια λευκό ή άκυρο. Να απαντήσουν τίμια και καθαρά απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα που τους βάζει το σύστημα σε κάθε πτυχή της ζωής τους, να σταθούν στο πλευρό μας στη γραμμή του αγώνα, ισχυροποιώντας την πραγματική Λαϊκή Αντιπολίτευση, διεκδικώντας τη ζωή που τους αξίζει.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Αρέσει σε %d bloggers: