“Δημοτική Πρωτοπορία”: Ανακοίνωση για τον Β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών

Φίλες και φίλοι.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ παραμένοντας πιστή στις αρχές και στις αξίες της, θέλει καταρχάς να ευχαριστήσει όλους εσάς που την εμπιστευτήκατε και της δώσατε μεγάλη δύναμη, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να ατενίζουμε το μέλλον του τόπου μας με αισιοδοξία.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, δώσαμε μια μεγάλη και άνιση μάχη ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στα πολλά χτυπήματα που δεχτήκαμε. Αγωνιστήκαμε έντιμα, υπεύθυνα, σοβαρά, με ειλικρίνεια και ήθος. Όλοι εσείς σταθήκατε στο πλευρό μας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για την Λαυρεωτική που ονειρευόμαστε.

Με βάση το κυρίαρχο σύνθημά μας “με σεβασμό στον πολίτη”, εμείς δεν είμαστε εκείνοι που θα σας υποδείξουμε και θα καθοδηγήσουμε την δική σας γνώμη, σχετικά με το ποιον απ τους δύο υποψηφίους Δημάρχους εσείς θα επιλέξετε.
Άλλωστε τους γνωρίζουμε όλοι.
Δεν είναι κάτι νέο.

Εσείς ως σκεπτόμενοι πολίτες, είναι στην κρίση σας να σκεφτείτε ξανά πριν αποφασίσετε ποιον θα επιλέξετε για Δήμαρχό σας, αφήνοντας πίσω τον τοπικισμό και επιλέγοντας Δήμαρχο ενωτικό, που να φέρει επιτέλους την ποθούμενη ανάπτυξη στον τόπο.
Έναν Δήμαρχο που να σέβεται τη διαβούλευση, την συνεργασία, αλλά και να εργάζεται με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, εντιμότητα και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους πολίτες, με πράξεις και όχι με λόγια.

Λαμβάνοντας υπ όψη όλα τα παραπάνω η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ προτείνει στους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν, να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή κατά συνείδηση.

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Σταύρος Κρητικός

Αρέσει σε %d bloggers: