Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κλείνει οριστικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα!

Στο αέρα μένουν χιλιάδες συνταξιούχοι και καταθέτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τις τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Ίντερνετ μετά το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

3 σκέψεις σχετικά με το “Κλείνει οριστικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα!

  • Προεκλογικός μποναμάς προεκλογικά του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ, μαζί με το τσιμέντωμα της πλατείας ΓΙΑΣΕΜΗ μαζί με τσιμέντωμα της ιστορικής ΓΟΥΡΝΑΣ της, μαζί με το σκάψιμο 5 ημέρες πριν τις εκλογές, δρόμων για ασφαλτόστρωση, τις άφησε σκαμμένες προσφορά σε όσους κατοικούν στους δρόμους αυτούς και τους φλομώνει από σκόνη πίσσας που σηκώνεται από τα διερχόμενα ΙΧ και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.

  • Προεκλογικός μποναμάς, μαζί με τα άλλα του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ δηλ. το τσιμέντωμα του ΑΛΣΙΛΙΟΥ της πλατείας ΓΙΑΣΕΜΗ, με το τσιμέντωμα της ιστορικής ΒΡΥΣΗΣ-ΓΟΥΡΝΑ του ΚΑΝΑΤΑ, με το ξύσιμο κεντρικών οδών 5 μέρες πριν τις εκλογές, τις οποίες παράτησε άστρωτες από άσφαλτο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που μένουμε επί των δρόμων-τα σπίτια μας, να εισπνέουμε τις σκόνες-πίσας που σηκώνουν τα διερχόμενα ΙΧ και δεν ξέρουμε μέχρις πότε. Φρόντισε και για την υγεία μας συν τις άλλοις.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.