Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΧρυσή Τομή

3ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Λαυρεωτικής στην Κερατέα

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατέας, ο Αθλητικός Σύλλογος Λαυρίου και το Ν.Π.Δ.Δ ΘΟΡΙΚΟΣ Δήμου Λαυρεωτικής προσκαλούν τα παιδιά και τους νέους που αγαπούν το σκάκι να συμμετέχουν στο 3ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Λαυρεωτικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στην αίθουσα της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας).
Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέρχονται από τις 14:30 μέχρι τις 15:30 και η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 16:00. Όσοι προσέλθουν μετά τις 15:30 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι νικητές θα βραβευτούν. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους  στο  e-mail: xrisi_tomi@hotmail.gr, στο τηλ: 6977452498 ή στο χώρο των αγώνων την ημέρα των αγώνων μέχρι τις 15:30 δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, Σχολείο, Τάξη, τηλέφωνο και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο.

afisa6