Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση του Κωνσταντίνου Λεβαντή

Δημότες της Λαυρεωτικής,

Στις 2 Ιουνίου, με την ψήφο, αλλά και με την αποχή σας από τις κάλπες, κάνατε την επιλογή σας. Σέβομαι την απόφασή που πήρατε.

Ευχαριστώ τους 5.633 από εσάς που συνταχθήκατε μαζί μας.
Εσείς, αποτελείτε την ελπίδα για το μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και ξεχωριστά κάθε συνδημότισσα και συνδημότη από το Λαύριο και τον Άγιο Κωνσταντίνο, που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και σήκωσαν το ανάστημά τους. Ο αγώνας σας ήταν δύσκολος και πρέπει να νοιώθετε νικητές. Με τον δικό σας αγώνα, ο καρπός που σπείραμε θα ριζώσει.

Αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένος στην μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μου από την Κερατέα που για μια ακόμη φορά με περιβάλανε με την εμπιστοσύνη τους.

Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι το 1986, όταν με εκλέξατε δημοτικό σύμβουλο για πρώτη φορά.

Το 1990, δημιουργήσαμε μαζί με φίλους και συμπολίτες, με κοινές απόψεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας, τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή».

Μου ανατέθηκε η θέση του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου.

Μας γνωρίσατε και μας δοκιμάσατε στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Μας επιβραβεύσατε με τη πρώτη θέση και την ανάθεση της διοίκησης του Δήμου Κερατέας το 1998.

Από τότε μέχρι σήμερα, είμαστε συνεχώς η πρώτη σας επιλογή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Διεκδικήσαμε και αυτή την φορά την ψήφο σας, όπως πάντα, με ειλικρίνεια και αλήθεια, χωρίς υποσχέσεις και με λιτά μέσα.

Η αποχή την δεύτερη Κυριακή και οι προσωπικές φιλοδοξίες συνεργατών μας για δεκαετίες, που τους οδήγησαν ξαφνικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές στη συγκρότηση δικού τους συνδυασμού, αποτέλεσαν τις βασικές αιτίες της επικράτησης του αντιπάλου μας.

Είμαι περήφανος και για αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, και ιδιαίτερα τους νεότερους από αυτούς που τόλμησαν να βγουν μπροστά. Σε αυτούς ανήκει το μέλλον.

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Αθηνών, η παράταξή μας, η «Νέα Εποχή», θα συνεδριάσει για να συζητήσει τις προοπτικές και τους στόχους μας για τη νέα δημοτική περίοδο.

Προσωπικά, την επόμενη τετραετία, σεβόμενος το αποτέλεσμα,  θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν επικεφαλής της δεύτερης ισχυρότερης παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για να γίνουν πράξη όσα απαιτεί η ανάπτυξη του τόπου μας, για να γίνουν πράξη όσας μας ένωσαν και συνεχίζουν να μας ενώνουν.

Δεσμεύομαι, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η παράταξή μας να αναλάβει πρωτοβουλίες ανανέωσης, ενεργοποίησης της νέας γενιάς και συμπαράταξης των ενεργών πολιτών. Να εγγυηθεί με την παρουσία της, την μετάβαση σε νέες εποχές και μετά το 2023.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.

Θα είμαι πάντα κοντά σας.

Θα είμαστε πάντα μαζί.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ