Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥγεία-Κέντρα Υγείας

Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Επίσκεψη Ευεργέτου Πρίφτη στα Τοπικά Ιατρεία Κερατέας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της κ Έλενας Πρίφτη – Χάρη στα Τοπικά Ιατρεία Κερατέας συνοδεία του Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Λαυρίου κ Βλαχογιάννη Νίκου.

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης ¨Κ Πρίφτης¨

Η σημερινή επίσκεψη  απέδειξε, για άλλη μια φορά, την έμπρακτη φροντίδα του μεγάλου ευεργέτη για την πορεία και την λειτουργία των Τοπικών Ιατρείων.

Έγινε περιήγηση στα λειτουργούντα ιατρεία καθώς και συνάντηση με όλο το προσωπικό καθώς και με πολίτες

Η κ Πρίφτη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την μέχρι σήμερα πορεία παρ΄ολο ότι υπάρχουν πάρα πολλά ακόμη να γίνουν.

Προσωπικό και διεύθυνση δεσμεύτηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο εαυτό τους προκειμένου το κτίριο-κόσμημα να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες του ευεργέτη.

https://www.hclavriou.gr

Μια σκέψη για το “Κέντρο Υγείας Λαυρίου: Επίσκεψη Ευεργέτου Πρίφτη στα Τοπικά Ιατρεία Κερατέας

  • Η προσπάθεια να συνεχιστεί και ο αντικειμενικός σκοπός είναι ένας και μοναδικός, όπως έχει συμφωνηθεί με την ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ της παρούσας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, δηλ. να λειτουργήσει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ επι 24ώρου βάσεως και σε ΚΥΡΙΑΚΕΣ και ΑΡΓΙΕΣ, αυτό έχει ανάγκη ο λαός της ΚΕΡΑΤΕΑΣ, πράγμα που το είχαν στερήσει όλοι οι προηγούμενοι διαχρονικά, η μοναδική πόλη των ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που δεν είχε ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, τι ΝΤΡΟΠΗ. Οι απόψεις κάποιων μεγαλοσχήμονων κοντόφθαλμων της περιοχής περί δήθεν ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως επιβάλετε, λόγω του ότι έχει κοντά στην ΚΕΡΑΤΕΑ ήδη υπάρχοντα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, προφανώς και δεν ευσταθούν και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Υπενθυμίζω οι αποστάσεις των ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ με ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΟΡΩΠΙ και με ΣΠΑΤΑ, είναι κατά πολύ μικρότερες οι αποστάσεις. Να μην περάσει απαρατήρητο από τον κ. ΠΡΙΦΤΗ και να απορίψει τέτοιου είδους απόψεις, ένας είναι ο τελικός προορισμός του ΚΕΝΤΡΟΥ μας και αυτό απαιτεί η τοπική κοινωνία και η μοναδική λύση που σώζει ΖΩΕΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.