Χρυσή Διάκριση και ειδικό βραβείο για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λαυρίου

Τα τμήματα Γενικής Γυμναστικής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου παρουσιάστηκαν στο HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENGE συμμετέχοντας  στο αγωνιστικό κομμάτι με ένα από τα πολυπληθεστέρα τμήματα με 63 αθλητές,

ηλικίας από 9 έως 24 , αποσπώντας το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, διάκριση που έδωσε το εισιτήριο για το GALA της Κυριακής.

     Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε το βράδυ της Κυριακής με το εντυπωσιακό GALA 47 ομάδων.Ανάμεσα στους αστέρες της ενόργανης παρευρέθηκαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση οι οποίοι χειροκρότησαν όλες τις ομάδες.

Την ίδια μέρα, στο GALA, η ομάδα του Λαυρίου απέσπασε το ειδικό βραβείο “ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ”

      Στο τέλος της διοργάνωσης ο κ. Πανταζής Κωνσταντίνος μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο και  Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου δήλωσε ότι:

Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές του τμήματος Γενικής Γυμναστικής, του μεγαλύτερου σε αριθμό συμμετεχόντων , για την διάκριση που έφεραν στο Λαύριο και ταυτόχρονα να συγχαρώ  και τους τέσσερις προπονητές  Ανδρεσάκη Φλώρα , Ντασίωτη Ιωάννα , Σπυριδή Γιώργο και Χριστοφίδη Μάριο για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ όλο το Δ.Σ. του Ομίλου , τους εφόρους των τμημάτων και ιδιαίτερα την Γενική Έφορο κ. Φιλιππή Αγγελική για την τόσο μεγάλη υποστήριξη στο τμήμα Γενικής Γυμναστικής.

   Στο τέλος της διοργάνωσης τα παιδιά παρέλαβαν το ειδικό βραβείο και τα διπλώματα από τον Πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. κ. Βασιλειάδη Αθανάσιο , στα πλαίσια της Ολυμπιακής Ημέρας.

Αρέσει σε %d bloggers: