Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου

Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να κάνουν εγγραφή στα παιδιά τους στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου να προσέλθουν στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 28/6 και ώρες 09:00 έως 13:00 ώστε:

α) Σε περίπτωση που έχουν κάνει ήδη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, να ολοκληρώσουν την εγγραφή του παιδιού συντάσσοντας την, απαραίτητη, χειρόγραφη Αίτηση-Δήλωση και να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

β) Σε περίπτωση που δεν έχουν κάνει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, να κάνουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, να συντάξουν την, απαραίτητη, χειρόγραφη Αίτηση-Δήλωση και να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1)      2 φωτογραφίες.

2)      Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης εγγραφής.
Στην περίπτωση που δεν έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα του κωδικούς TAXIS καθώς και τον αριθμό μητρώου του μαθητή (υπάρχει πάνω σε έναν οποιοδήποτε έλεγχο βαθμολογίας καθώς και στο Απολυτήριο του Γυμνασίου).

3)      Πιστοποιητικό γέννησης ή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή.

4)      Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο για αυτούς του μαθητές που θα εγγραφούν στην Α’ τάξη), αν αυτό δεν έχει διαβιβαστεί υπηρεσιακά, ή άλλο ισότιμο τίτλο.

5)      Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, αν δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ