Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση Παραίτησης Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου κ. Αποστολίδη Ιωάννη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Ιωάννη Αποστολίδη του Χαραλάμπους, Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Λαυρεωτικής Αττικής

ΠΡΟΣ
τον κ. Δήμαρχο Λαυρεωτικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ και προς:
Τους Δημοτικούς Συμβούλους

Λαύριο, 5  Ιουνίου 2019

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και ενεργειών του κ. Δημάρχου και ΜΟΝΟΝ για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας, της  τιμής και της αξιοπρέπειάς μου, αναφέρω τα ακόλουθα:

Ήδη από τον Νοέμβριο του έτους 2018 είχα επισημάνει στον κ. Δήμαρχο Λαυρεωτικής, ότι η συνεργασία μας δεν μπορεί να είναι πρόσφορη, εποικοδομητική και προς όφελος των δημοτών για λόγους που λεπτομερώς είχα εκθέσει στον ίδιο και καλώς γνωρίζει. Το γεγονός αυτό εντάθηκε επιπλέον, καθότι κατά την ίδια χρονική περίοδο κλήθηκα να αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου, που μέχρι και σήμερα με ταλαιπωρούν. Για τους λόγους αυτούς, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των δημοτών, είχα γνωστοποιήσει πολλές φορές στον κ. Δήμαρχο την πρόθεσή μου να παραιτηθώ τόσο από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, όσο και από αυτό του Αντιδημάρχου και να αναπληρωθεί η θέση μου σύμφωνα με τον Νόμο, πλην όμως ο ίδιος αρνείτο συνεχώς και μου ζητούσε επιτακτικά να παραμείνω μέχρι και τον χρόνο διενέργειας των εκλογών.

Τα συμπεράσματα στην κρίση των πολιτών…

Παρ’ όλα αυτά, έχοντας απόλυτο αίσθημα ευθύνης, έχω καθήκον να ΔΗΛΩΣΩ ότι ανέκαθεν πίστευα πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και όχι απλή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Είμαι περήφανος που την ιδεολογία μου και τα «πιστεύω» μου τα τήρησα εμπράκτως!

Τέλος, ΔΗΛΩΝΩ την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λαυρεωτικής και αποδίδω τις ευχαριστίες μου στους Δημοτικούς Συμβούλους για την πολυετή συνεργασία που είχαμε καθώς και στον κόσμο που με στήριξε.

Ο Δηλών
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ