Ολοκληρώθηκε το 31ο φεστιβάλ Άννα Πολλάτου στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή της Γενικής Γυμναστικής του Ο.Α Λαυρίου

Ολοκληρώθηκε το 31ο φεστιβάλ Άννα Πολλάτου στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή γενικής γυμναστικής του Ο.Α Λαυρίου. Τα 68 παιδιά παρουσίασαν τα δυο προγραμματα τους «la casa de papel» και “Algeria “στα Φραγκάτα το Σάββατο κ την Κυριακή στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αργοστολίου .

Η ομάδα του Λαυρίου βραβεύτηκε απο τον πρόεδρο της διοργάνωσης κύριο Σταύρο Μπασιαρδή,δίνοντας της το μοναδικό βραβείο του φεστιβάλ αυτό της πολυπληθέστερης ομάδας. Στη συνέχεια ο κύριος Κωνσταντίνος Πανταζής , αντιπρόεδρος του Ο.Α. Λαυρίου ευχαρίστησε τη διοργανωτική επιτροπή και τον πρόεδρο της για την άριστη 3ημερη διεθνή αθλητική διοργάνωση .

Πέρα απ την πολύ καλη αθλητική παρουσία του τμήματος του Ο.Α Λαυρίου που οφείλεται στη συνέργια των τεσσαρων προπονητών (Ανδρεασάκη Φλώρα ,Ντασιώτη Ιωάννα ,Σπυριδή Γιώργο ,Χριστοφίδη Μάριο ) τα παιδιά είχαν πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες .Μερικες απ αυτές ήταν η επίσκεψη στο σπηλαίο της Μελισανης ,στο μοναστηρι του Αγίου Γεράσιμου ,στο οινοποιο του συνεταιρισμού της Ρομπόλας όπως κ επίσκεψη στην πόλη του Ληξουρίου .

Όλη η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την πρόεδρο νόμικού προσώπου «Θορικός» κυρία Ευαγγελία Βελετάκου όπως και την Εταιρία Αιγαίας της οικογένειας Αθανασίου Μαρτίνου για την ευγενή προσφορά τους ,προκειμένου να έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

Αρέσει σε %d bloggers: