Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΛιμάνιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Έδεσαν κόμπο ελληνική και τουρκική σημαία για να τις υψώσουν μαζί!

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη και του Τούρκου πρέσβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι πρέπει να ακουστούν και οι δύο Εθνικοί Ύμνοι και επειδή δεν υπήρχε άλλος ιστός κατέβασαν την ελληνική σημαία, έδεσαν πάνω της την τουρκική και έτσι συνεχίστηκε η διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



 

Μια σκέψη για το “Λαύριο: Έδεσαν κόμπο ελληνική και τουρκική σημαία για να τις υψώσουν μαζί!

  • Να παρακαλαμε το δρομολογιο αυτο να πετυχει στο σκοπο του γιατι οταν θα ξεφορτωνει 90 νταλικες μαζεμενες μαζι με εκατονταδες μικρα Ι.Χ αυτοκινητα θα αναγκαστουν οι ανικανοι και ψευτες πολιτικοι ολων των κομματων κυβερνωντες απο το 1996 εως και σημερα,να κατασκευασουν ανισοπεδες διαβασεις σε πολλες διασταυρωσεις απο το Λαυριο εως την εισοδο στην Αττικη οδο ιδιως στους Κομβους Κερατεας,Καλυβιων,Μαρκοπουλου.
    Θα αναγκαστουν να κανουν κανονικη επεκταση της Αττικης οδου (αφου για Προαστιακο η Ν.Δ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!!) εως και μεσα στο Λιμανι του Λαυριου καταργωντας τον δρομο που εφτιαξαν που ειναι μονο για ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ.
    Αυτο θα καταστησει το ξεχασμενο και υποβαθμισμενο Λιμανι μας πλεον πιο λειτουργικο (ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ) και θα αναβαθμιστει στα ματια του Ναυτιλιακου κοσμου και πλοιοκτητων.
    Ειναι τοσο γελλοιοι σαν Υπουργεια και Περιφερεια(πρωην Νομαρχια) που ο δρομος που εφτιαξαν απο το Θορικο εως και μεσα στο λιμανι δεν χωρα να κινηθουν διπλα-διπλα 2 αυτοκινητα μα ασφαλεια και κανεις δεν μιλαει.
    Φυσικα οταν μπαινει μεσα νταλικα,ΞΕΧΑΣΤΕ την προσπεραση αφου ο δρομος των ΠΙΓΚΟΥΙΝΩΝ κλεινει στο πλατος του με κινδυνο συγκρουσης πλαγιως.
    Φανταστειτε να πεφτουν πανω στο δρομο αυτο λοιπον 90 νταλικες μαζεμενες η μια πισω στην αλλη (πομπη 2 χιλιομετρα δηλαδη το λιγοτερο) και εκατονταδες μικρα αυτοκινητα.
    Που φτασαμε ε!!!!????
    ΟΙ Τουρκοι να φερουν αναπτυξη στο Λιμανι!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.