Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Λαυρίου και Κερατέας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο των καλοκαιρινών γιορτών των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Λαυρίου και Κερατέας που πραγματοποιήθηκαν στις 25 και 26 Ιουνίου με την οργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ».

Επί σκηνής οι μικροί μας μαθητές κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και επάξια να καταχειροκροτηθούν από όλους!

Τα παιδιά που δούλεψαν υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών, εντυπωσίασαν αλλά και συγκίνησαν με το όμορφο αποτέλεσμα, την αθωότητα και την ξενοιασιά τους.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Λουκάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Αδάμης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πίτσα Αργεντίνη, Χάρης Ζαγουρής και η Δήμητρα Πάλλη, όλοι οι γονείς και οι φίλοι των «μικρών» μαθητών.

Οι εκδηλώσεις στο τέλος ολοκληρώθηκαν με κέρασμα μουσική και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά μας!

Το Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, η Δ/ντρια Σταυρούλα Παναγούλη, ο Προϊστάμενος Μιλτιάδης Παπαδούδης εύχονται σε όλα τα παιδιά χαρούμενες και αξέχαστες διακοπές!!!