Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα από τη γλίστρα του Θορικού Λαυρίου

Πλήθος παραβάσεων του Ποινικού Κώδικα αλλά και άλλων νόμων βάρυναν τον 40χρονο άνδρα ο οποίος το πρωί του Σαββάτου έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στη γλίστρα Θορικού Λαυρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Λιμενικοί του Λαυρίου ειδοποιήθηκαν ότι ένα ΙΧ αυτοκίνητο είχε πέσει στη θάλασσα από τη συγκεκριμένη γλίστρα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και επιτόπου έφτασε ομάδα ανδρών του Λιμεναρχείου Λαυρίου καθώς και περιπολικό σκάφος.

Πράγματι στο νερό βρισκόταν ένα αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό ένας 40χρονος άνδρας ενώ στην ξηρά βρισκόταν ένας 25χρονος.

Στις εκκλήσεις των Λιμενικών να βγει ο οδηγός του οχήματος από αυτό, ο άνδρας αδιαφόρησε και πολύ γρήγορα έγινε κατανοητό ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες για να τον ανασύρουν από τη θάλασσα ενώ παράλληλα στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγο αργότερα ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του αλλά σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να ξαναπέσει στη θάλασσα γεγονός που ανάγκασε τους Λιμενικούς να τον ακινητοποιήσουν και τελικά τον μετέφεραν με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου για παροχή πρώτων βοηθειών και λήψη αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις από όπου.

Όπως αποδείχτηκε ο… νευρικός 40χρονος ήταν μια χαρά στην υγεία του. και εξήλθε καλά στην υγεία του.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο ανελκύστηκε και μέσα σε αυτό βρέθηκαν ένα μαχαίρι, μια άδεια κυκλοφορίας και μια αστυνομική ταυτότητα άλλου προσώπου, τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλαπέντα – απολεσθέντα.

Επίσης βρέθηκε και άλλο ένα ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας.

Ήταν εμφανές ότι ο 40χρονος ήθελε κάτι να κρύψει και γι’ αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για παραβάσεις άρθρων του Ποινικού Κώδικα (169 απείθεια, 273 απλή επικίνδυνη βλάβη, 290α επικίνδυνη οδήγηση και 306 έκθεση σε κίνδυνο) αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στην χώρα αφού επρόκειτο για αλλοδαπό.

https://www.notioanatolika.gr