Ανακοίνωση του επί κεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Σταύρου Κρητικού

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.

Μετά και την έκδοση του επίσημου πίνακα αποτελεσμάτων των εκλογών στον Δήμο Λαυρεωτικής από τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Αθηνών, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αλλά και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την μεγάλη στήριξη που μας δώσατε με την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019.

Λίγο καιρό πριν η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ είχε ξεκινήσει ένα δύσκολο αλλά και όμορφο ταξίδι, με όραμα, πίστη, αλλά και πείσμα, ώστε να φέρει στον τόπο μας μια Δημοτική Αρχή ανάλογη της αξίας του τόπου και των προσδοκιών των κατοίκων του.

Μια Δημοτική Αρχή που θα σχεδίαζε και θα υλοποιούσε τα πάντα με σεβασμό στον πολίτη.

Σ αυτό το ταξίδι ήσασταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

 Κυρίως όμως εκδηλώσατε την στήριξή σας με την επιλογή σας στην κάλπη, τιμώντας μας  με την ψήφο σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, προέταξε αρχές και αξίες.

Κύριο σύνθημά μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο σεβασμός στον κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά.

Στην πορεία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μέλη της παράταξής μας, εκδήλωσαν άλλες τάσεις, εμφανίζοντας προσωπικές επιλογές.

 Επιλογές, οι οποίες πήγαζαν από φιλοδοξίες αλλά και προσωπικά συμφέροντα.

Δεν πτοηθήκαμε, συνεχίσαμε αποφασισμένοι να αναδείξουμε το όραμά μας.

Αυτή την επιλογή μας την επιβραβεύσατε με την ψήφο σας.

Μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών και αφού οι πολίτες της Λαυρεωτικής είχαν κάνει την επιλογή τους, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ με ξεκάθαρη δήλωσή της, η οποία σας γνωστοποιήθηκε με Δελτίο Τύπου στις 29/5, πρότεινε σε  όλους τους φίλους της, να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τόσο την επιλογή των πολιτών, όσο και της αρχές της.

Δυστυχώς με λύπη μας διαπιστώσαμε πως στελέχη της παράταξής μας είχαν άλλες προσωπικές επιδιώξεις, τις οποίες εκδήλωσαν άναρχα τόσο μέσα  στην Παράταξή μας πιέζοντας, εκβιάζοντας και απαιτώντας να στηρίξουμε συγκεκριμένους υποψηφίους, όσο και εκτός Παράταξης, είτε με την δημόσια παρουσία τους μέσα σε εκλογικά κέντρα των άλλων υποψηφίων, είτε με την  ανοιχτή εκδήλωση στήριξης μέσων των κοινωνικών δικτύων προς άλλους υποψήφιους, είτε με το να αναλάβουν τον ρόλο εκλογικού αντιπροσώπου άλλων Παρατάξεων από αυτήν στην οποία ανήκαν. Καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και ήθους απέναντι στην Παράταξή μας, αλλά και στον επικεφαλής της.

Όλοι αυτοί εξ΄ αιτίας της στάσης τους αυτής δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.

Ολοκληρώνοντας η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πορεία της, με σεβασμό στον πολίτη, σεβόμενη απολύτως τις επιλογές του πολίτη.

Με τα στελέχη μας, τα οποία παραμένουν πιστά  στις αρχές και στις αξίες μας και με σεβασμό στον επικεφαλής της Παράταξης, αλλά και με νέα στελέχη τα οποία εμπλουτίζουν καθημερινά την Παράταξή μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε και θα είμαστε εδώ για ένα καλύτερο παρών και μέλλον του Δήμου μας.

Με  εκτίμηση
Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ
Σταύρος  Κρητικός

Αρέσει σε %d bloggers: