Ανακοίνωση για την απόλυση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής [ΒΙΝΤΕΟ]

ergatiko-kentro-lavriou-anatolikhs-attikhs

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου  Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει στους εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής  την άδικη και εκδικητική απόλυση του Προέδρου της Διοίκησής του  Μέντη Δαμασκηνού (Μάη).

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου που δουλεύει στην επιχείρηση Αφοί Βλάχου έγινε στόχος της εργοδοσίας  για τη συνδικαλιστική του ιδιότητα και δράση καθώς ήταν πρωτοπόρος εργάτης, μέλος της σωματειακής επιτροπής των εργαζομένων της  επιχείρησης. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής θα πάρει όλα τα απαραίτητα  μέτρα για να υπερασπιστεί τον πρόεδρό της καθώς και την Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση σε κάθε εργασιακό χώρο.

Καλούμε την εργοδοσία της επιχείρησης να πάρει πίσω την εκδικητική  απόλυση-συνδικαλιστικη δίωξη καθώς και να εφαρμόσει όλα όσα έχει συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα και επέβαλαν οι συνάδελφοι με τον αγώνα τους. Καλούμε τους εργαζόμενους του εργοστασίου να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία που αποφάσισαν στην Γενική τους συνέλευση για αύριο Τετάρτη και να υπερασπιστούν τον συνάδελφο τους, κάτι που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν και το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν. Τέλος καλούμε όλα τα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς του κινήματος να δείξουν την αλληλεγγύη τους ώστε να γυρίσει πίσω στη δουλειά του ο συνάδελφός μας και να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας.

Αγωνιστικά
Η Διοίκηση


ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ
ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ


Αρέσει σε %d bloggers: