Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΛαύριοΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μελωδίες και ευαισθησία στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Επιμορφωτικού & Εκδρομικού Ομίλου Λαυρίου

Μελωδίες , ευαισθησία και αγαπημένα τραγούδια στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Επιμορφωτικού & Εκδρομικού Ομίλου Λαυρίου την περασμένη Τρίτη(09-Ιουλίου-2019).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών στο θεατράκι της ‘’Ρεμίζας’’ στο Λαύριο  και τραγούδησε μαζί με τη Μικτή Χορωδία και τους τραγουδιστές Γιώργο Αρμενιάκο, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Κατερίνα Παραβάλου και Πάνο Τσίρο τα τραγούδια του Γιάννη Σπανού και του Ηλία Ανδριόπουλου( ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκε).

Η ενορχήστρωση , η  διδασκαλία και η διεύθυνση ορχήστρας και Χορωδίας ανήκε στον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Προλόγισε ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Χρήστος Προμοίρας. Στο τέλος της εκδήλωσης πλακέτα στον Ηλία Ανδριόπουλο απένειμε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς .

 Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στα ‘’Θορίκεια 2019’’ του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός. Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γιάννης Αδάμης , ο Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Τσίκλος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός κα Ευαγγελία Βελετάκου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αρετούσα Μακρή ,ο νεοεκλεγείς  κος Κωνσταντίνος Άμαντος και από το νέο  Τοπικό Συμβούλιο η κα Λίλα Ρέτσου. Συγχαρητήρια και του χρόνου με υγεία!!!