Σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων (και πάλι) ο Κεραυνός Κερατέας

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας βρίσκεται μπροστά στο ίδιο δίλημμα που είχε βρεθεί ξανά τον Ιούλιο του 2016, μετά την παραίτηση όλου του τότε Δ.Σ. του σωματείου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το πρόβλημα που ταλανίζει το ιστορικό σωματείο, είναι τα ανεξόφλητα χρέη που δημιούργησε σε ασφαλιστικά ταμεία, κατά τη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας στο παρελθόν.

Το καλοκαίρι του 2016 και μετά από άκαρπες προσπάθειες που προηγήθηκαν για «άλλες» λύσεις, όπως το αποτυχημένο «deal» με το σωματείο Νικηφόρος, προέκυψε νέα διοίκηση με επικεφαλής τον δήμαρχο Δ. Λουκά, τους δύο αντιδημάρχους Λαυρίου και Κερατέας Π. Τσίκλο και Γ. Αδάμη, και με την σύμπραξη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Στ.. Ρόζη οι οποίοι και με όποιο πολιτικό κόστος, ανέλαβαν το έργο της εξυγίανσης της ομάδας!

Από τότε το σωματείο συνέχιζε να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑΝΑ έχοντας όμως μέτρια απόδοση, ενώ η διοίκηση θα έκανε την πολυπόθητη εξυγίανση των οικονομικών κυρίως, του σωματείου όπως υποσχέθηκε.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις αιτίες για την αποτυχία του εγχειρήματος  και ίσως ακόμη λιγότεροι είναι, οι ενδιαφερόμενοι να τους μάθουν.

Ευθύνες σίγουρα υπάρχουν, αλλά εκείνο που ενδιαφέρει πραγματικά όλους τους φιλάθλους, είναι να δοθεί επιτέλους οριστική λύση, η οποία χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος και με όποια αφετηρία, θα δίνει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του ιστορικού σωματείου.

Φωτο. Από την ενημερωτική συνάντηση της νέας διοίκησης με τους δημοσιογράφους στις 24/8/2016 σε ταβέρνα της Κερατέας.

Φωτο. Από την ενημερωτική συνάντηση της νέας διοίκησης με τους δημοσιογράφους στις 24/8/2016 σε ταβέρνα της Κερατέας.

Στέλιος Κανελλόπουλος
https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: