Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τον Επιχειρηματία Στρατή Ελευθερίου ο Παλλαυρεωτικός

Το ΔΣ της ομάδας του Παλλαυρεωτικού επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τον Επιχειρηματία Στρατη Ελευθεριου. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ειναι γνωστός στα περισσοτερα μέλη του ΔΣ απο την παλαιότερη επιτυχημένη αναμιξη του την περιοδο 2004-2006.

Για να μην διαστρευλωθουν ειδήσεις το ΔΣ επισης αποφασισε να ορισει προσωρινά εκπρόσωπου τυπου το μέλος του ΔΣ Νικο Πιτσικαλη και να δινει στην δημοσιοτητα καθημερινα δελτια τυπου με τις εξελίξεις των συζητησεων.

Στην σημερινή ενημέρωση εχουμε οτι ξεκινησαν οι συζητησεις απο τις 19 Ιουνιου 2019 με αρκετες συνομιλιες και ενημερωσεις σχετικα με το σημερινο status του Παλλαυρεωτικου και την Κυριακη 21/07 υπηρξε η πρωτη κατ’ιδιαν συναντηση στα γραφεια του Συλλογου στο Λαυριο.

Στην συνάντηση απο την πλευρα του Στρατη Ελευθεριου περαν του ιδιου τον συνοδευε ο συντοπιτης μας και Λαυριωτης Παλιος συνεργάτης του Στρατη , Βασιλης Πώχος .
Μετα απο διωρη συναντηση και αναλυση των δεδομένων αποφασισθηκε να γινουν μια σειρα ενεργειες οπως η κατάρτιση Του πλάνου 2019-2020, μια ακομη συναντηση με τα μελη του ΔΣ, συναντηση με την Δημοτικη Αρχη για ενημέρωση σχετικα με τα έργα των αθλητικων εγκαταστασεων, οπως επίσης και συναντηση με την διοικηση της οργανωτριας αρχης ΕΠΣΑΝΑ.

Οριστική αποφαση θετικη ειτε αρνητικη θα δοθει σε press conference στα γραφεια του Στρατη Ελευθεριου στην Αθηνα το αργότερο μέχρι τις 8/8/19.