Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Συνεχίζεται το έγκλημα με τα σκουπίδια δίπλα από τους πρόσφυγες

Συνεχίζεται το έγκλημα με την μεταφορά κλαδιών αλλά και άλλων σκουπιδιών, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που αποθανάτισε το  κλιμάκιο της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής  που επισκέφτηκε την περιοχή ¨Νεράκι¨ δίπλα ακριβώς από τον προσφυγικό καταυλισμό και μια ανάσα από το ΕΑΣ Λαυρίου.

  Είναι πραγματικά να απορεί κάποιος, την στιγμή που μετράμε 4 πυρκαγιές στην συγκεκριμένη και τόσο επικίνδυνη  περιοχή, από την μια να συνεχίζεται το έγκλημα και από την άλλη να μην  παρεμβαίνει καμία αρμόδια αρχή ώστε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

  Η Διοίκηση του  ΕΚ Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής πήγε στο συγκεκριμένο χώρο την Παρασκευή 9 Αυγούστου για άλλη μια φορά κατέγραψε την εικόνα και για την ασφάλεια του λαού της περιοχής αναλαμβάνει να στείλει την συγκεκριμένη επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να αναλάβουν ο καθένας της ευθύνες τους, να σταματήσει έστω και τώρα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, να καθαριστεί η περιοχή, να βρεθεί άλλος χώρος, μη επικίνδυνος, για την τοποθέτηση κλαδιών κτλ και φυσικά χωρίς μέσα να περιέχουν σκουπίδια.

  Καλούμε όλες της αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί είναι πλέον υπόλογοι για αυτή την κατάσταση αλλά είναι και υπεύθυνοι για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον. Επίσης καλούμε τον λαό της περιοχής να επιβάλει ο ίδιος με την πάλη του όλες εκείνες την συνθήκες για την δική του ασφάλεια και υγιεινή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Μέντης Δαμασκηνός             Ζαρίφης Ελευθέριος

Αρέσει σε %d bloggers: