Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου κ. Στέφανου Μπαμπλιά

Σήμερα 2/9/2019 ημέρα Δευτέρα κατέθεσα στο Δήμο Λαυρεωτικής την (με ίδια ημερομηνία) δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου με αριθμό Πρωτοκόλλου 15732 από την παράταξη της Δημοτικής Πρωτοπορίας, η οποία έχει επικεφαλής τον Σταύρο Κρητικό.

Με έκπληξη μου είδα σήμερα Δευτέρα στις 14.05 στην σελίδα της Δημοτικής Πρωτοπορίας, ότι ο υπογράφων Σταύρος Κρητικός ανέβασε δημοσίευση με θέμα την διαγραφή μου από την παράταξη την Παρασκευή 30/08/2019.

Πλην όμως κατά τη χθεσινή και πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Κυριακή 1/9/2019) ουδέν ανέφερε τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και ο ίδιος ο κύριος Κρητικός για την διαγραφή μου και την οποία δήθεν είχε καταθέσει με αριθμό Πρωτοκόλλου 15724-30/8/2019 , ενώ συμμετείχα κανονικά ως μέλος της παράταξης της Δημοτικής Πρωτοπορίας στις ψηφοφορίες για την εκλογή των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας.

Εάν είχε γίνει πραγματικά την Παρασκευή 30/8/2019 η διαγραφή μου από την παράταξη, όφειλε ο κύριος Κρητικός να το είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί με αυτόν τον τρόπο θα άλλαζαν οι συσχετισμοί.

Σε κάθε όμως περίπτωση η ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη της Δημοτικής Πρωτοπορίας προηγείται της διαγραφής μου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…………..

ΥΓ1 Η συνεδρίαση των Μελών της Δημοτικής Πρωτοπορίας έγινε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο κύριος Κρητικός, την Πέμπτη 29/8/2019. Μία εύλογη ερώτηση που προκύπτει αβίαστα, είναι τι ακριβώς περίμεναν κι ανακοίνωσαν 4 μέρες μετά την υποτιθέμενη διαγραφή μου… Ένα άλλο ερώτημα είναι πέρα από την υπογραφή του κυρίου Κρητικού, υπάρχουν οι υπόλοιπες των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης όπως απαιτείται από το νόμο; Η φωτογραφία ως αδιάψευστος μάρτυρας δηλώνει πως δεν υπάρχουν.

ΥΓ2: Τέλος, αν όντως με είχε διαγράψει από την Δημοτική Πρωτοπορία την Παρασκευή 30/8/2019 τότε γιατί την Κυριακή 1/9/2019 μου πρότεινε να με τοποθετήσει σε κάποια επιτροπή;


Αρέσει σε %d bloggers: