Η Βραδιά του Ερευνητή έρχεται στο Λαύριο!

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, αλλά και σημαντικών εκπαιδευτικών οργανισμών, ο καθιερωμένος πανευρωπαϊκός θεσμός φέρνει κοντά μας με τρόπο ευχάριστο την επιστήμη, την έρευνα και την τεχνολογία.

Το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο, που συμμετέχει στον θεσμό για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχει φέτος μια ιδιαίτερη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας τα μυστικά μιας τεχνολογίας αιχμής από τον χώρο της ψηφιακής κατασκευής. Σε συνεργασία με το https://www.facebook.com/thelabarchitecturestudio/The Lab Architecture, θα γνωρίσουμε από κοντά τις συναρπαστικές δυνατότητες της τριδιάστατης εκτύπωσης. Μια ευκαιρία μοναδική που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο στους χώρους του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6:00 μέχρι τις 10:00 το βράδυ, θα σας περιμένουν επίσης δράσεις του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ (τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών), του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου και του Κινητού Εργαστηρίου ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Χαμόγελο του Παιδιού).

Αρέσει σε %d bloggers: