Σερέλης: «Το Λαύριο είναι… κολέγιο με πέντε ρούκι» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο πέρα από την παραμονή στην κατηγορία.

Στην ανάγκη να εξασφαλίσει το Λαύριο τη σωτηρία του στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης. «Δεν τα πήγαμε τόσο καλά πέρυσι. Δεν πέσαμε όμως και κατηγορία. Ήμασταν τα θύματα ενός μεγάλου πολέμου στο ελληνικό μπάσκετ. Θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε μια χρονιά με ιστορικές ομάδες με βαριές φανέλες. Ξεκινάμε με τον Ιωνικό Νικαίας, δεν χρειάζεται να πούμε τι έχει καταφέρει στο ελληνικό μπάσκετ. Όποιος δεν ξέρει, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί. Υπάρχει ενθουσιασμός, είμαστε και λίγο… κολέγιο με πέντε ρούκι», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

«Θα κάνουμε την προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε, από τα λάθη μας σίγουρα μαθαίνουμε και θα προσπαθήσουμε να μην τα επαναλάβουμε. Θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και ελπίζω να μείνουμε για άλλη μια χρονιά στην κατηγορία. Δεν έχουμε παίκτες με εμπειρία, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε περισσότερα πράγματα από την σωτηρία».

Περράκης: «Νεανική ομάδα με όρεξη»

Τους παίκτες του Λαυρίου στη συνέντευξη Τύπου μετά την παρουσίαση του πρωταθλήματος, εκπροσώπησε ο Μιχάλης Περράκης. «Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι ακόμα καλύτερο. Έχουμε μια νεανική ομάδα, με πάθος και όρεξη για διάκριση. Σε αυτό θα δουλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.onsports.gr


Κακλαμανάκης: «Αφιερώνω το βραβείο στο Λαύριο»

Ο διεθνής σέντερ είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή την ανάδειξη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην ομάδα του Λαυρίου, αλλά και στον πριοπονητή Χρήστο Σερέλη, αλλά και τον πρόεδρο. Και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία».

Αρέσει σε %d bloggers: