Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25-09

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Στην χθεσινή 25-09-2019 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. ΛΟΥΚΑΣ και τα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ» κ. ΛΕΒΑΝΤΗΣ και κ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ολοκλήρωσαν την πολιτική τους συμφωνία και έδειξαν το πώς αντιλαμβάνονται στην πράξη, ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ και τον ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, αλλά και το τι εννοούν με το άλλοθι της έκφρασης, «για το καλό του τόπου», που χρησιμοποιούν, προκειμένου να δικαιολογήσουν την συνεργασία, την αθέτηση των υπογραφών, αλλά και των δημόσιων δεσμεύσεών τους προς τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και τους ψήφισαν, με τον άνθρωπο που μερικούς μήνες πριν κατήγγειλαν με βαρείς χαρακτηρισμούς και τα χειρότερα λόγια για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Ενώ στην πράξη συνεργάζονται οι κ.κ. ΛΟΥΚΑΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΟΣ και έχουν δημιουργήσει την αυξημένη αυτή πλειοψηφία των 19 Δημοτικών Συμβούλων προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αυτό το έκαναν για το καλό του τόπου, ώστε να υπάρχει ευρύτερη συμμετοχή των παρατάξεων, πολυφωνία και έλεγχος στην διοίκηση, στην συζήτηση των θεμάτων στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου (ΚΕΦΑΛΟΣ, ΘΟΡΙΚΟΣ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ., ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ), απέκλεισαν με μεθοδευμένη στρατηγική και ψηφοφορία, την συμμετοχή, ως αντιπολίτευση, της Παράταξής μας στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων!!

Αυτή η μεθοδευμένη συμπαιγνία, την οποία καταγγείλαμε και για τον λόγο αυτό αποχωρήσαμε ως Παράταξη από το Δημοτικό Συμβούλιο, αποδεικνύει πασιφανώς, ότι όχι μόνο δεν θέλουν να συνδιοικήσουν «για το καλό του τόπου», αλλά εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή δημιουργούν στεγανά, ώστε να μην έχουν αντίλογο και έλεγχο από κανέναν άλλον στην από κοινού άσκηση της εξουσίας τους!!

Τόσο πολύ φοβάστε κύριοι επικεφαλείς των συμπολιτευόμενων, πλέον, παρατάξεων την παρουσία μαςως αντιπολίτευση, στα παραπάνω Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, που με τραγελαφικές μεθοδεύσεις αποκλείσατε την συμμετοχή μας σε αυτά;

Επίσης για πρώτη φορά με την ψήφο τους οι συμπολιτευόμενες παρατάξεις συνέδεσαν την κοινωνική προσφορά, για το καλό του τόπου όπως ευαγγελίζονται, με την οικονομική απολαβή, αφού ΟΛΟΙ ψήφισαν ομόφωνα να αμείβονται οι Πρόεδροι και οι Αντιπρόεδροι ΟΛΩΝ των Νομικών Προσώπων του Δήμου, τακτοποιώντας τους «ημέτερους», στους οποίους είχαν «τάξει» τις αντίστοιχες θέσεις!

Κύριοι της αυξημένης συμπολίτευσης, σας δηλώνουμεότι όσο και να προσπαθήσετε, ότι και να κάνετε, θα μας έχετε και θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας, γιατί εμείς τιμάμε και θα συνεχίσουμε να τιμάμε τον λόγο μας, τις θέσεις μας και τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες της Λαυρεωτικής και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ