Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σοκάρει η εικόνα της Βάσως Παπανδρέου στις καλοκαιρινές της διακοπές στο Λαύριο

Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτε την άλλοτε παντοδύναμη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή “ανέβασε” μια φωτογραφία της Βάσως Παπανδρέου από το 1989,

όταν ήταν επίτροπος της Ελλάδας για να την τιμήσει και σήμερα το Pagenews.gr δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα μια νέα φωτογραφία της, από τις πρόσφατες καλοκαιρινές της διακοπές στο Λαύριο.

Η Βάσω Παπανδρέου φιλοξενήθηκε στο παραθαλάσσιο συγκρότημα του Ασημάκη και έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τρεις γυναίκες που την συνόδευαν σε κάθε της βήμα. Τα πρωινά πήγαινε για μπάνιο στην ιδιόκτητη παραλία του συγκροτήματος και τα βράδια έκανε βόλτες στο Λαύριο. Καθόταν στα τραπεζάκια του καταστήματος Arte Italiana απ’ όπου τραβήχτηκε και το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η κα. Παπανδρέου δεν θύμιζε σε τίποτα την άλλοτε παντοδύναμη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, την ισχυρή αυτή προσωπικότητα που έγραψε ιστορία στην πολιτική σκηνή. Έδειχνε αδύναμη, ανήμπορη και μετακινούνταν ελαφρώς υποβασταζόμενη από τις συνοδούς της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βάσω Παπανδρέου φέρεται να ταλαιπωρείται από κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζονται και με την συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων.

https://www.in.gr

 

Αρέσει σε %d bloggers: