Σερέλης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σταθερή απόδοση» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Χρήστος Σερέλης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ιωνικού και τόνισε πως το Λαύριο πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο ενόψει της συνέχειας.

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε μαζί από τις 12 Αυγούστου, έχουν ακούσει τα πάντα, από εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι άπειροι, έχουν όμως δουλέψει πολλές φορές. Είχαμε κάποιες μεγάλες ήττες στα φιλικά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Τα παιδιά πίστεψαν στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στο πλάνο και έβγαλαν μεγάλη ψυχή και ενέργεια. Θα έλεγα το ίδιο ακόμη κι αν χάναμε σήμερα. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική.

Ο Ιωνικός θα χάσει πολύ δύσκολα, όταν βρει τα πατήματά του, από ομάδα που έχει ίδιους στόχους. Ίσως αυτή η νίκη αποβεί σημαντική. Δεν θα σημαίνει τίποτα ομως, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι και δεν δουλέψουμε το διπλάσιο σε σχέση με τώρα. Έγινε ένα παιχνίδι, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Από εδώ και πέρα μας περιμένει η 2η αγωνιστική. Ευτυχώς έχουμε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι δηλαδή που δεν έχουμε το πρέπει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Λαυρίου στη συνέντευξη Τύπου, προτού προσθέσει:

«Aπό τα φιλικά, οι ξένοι έδειξαν ότι έιναι πολύ καλοί. Έπρεπε να κάνουμε μία πολύ προσεκτική αναζήτηση λόγω μπάτζετ. Θα πρέπει να πούμε την αλήθεια: δεν είμαστε οι μόνοι που βρίσκουν καλοί παίκτες. Είναι καμιά φορά και λαχείο η επιλογή. Υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών σε αυτά τα λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλαμε για το στίλ παιχνιδιού μας. Πολλές φορές, στα φιλικά, χάναμε με μεγάλες διαφορές, αν και ήμασταν κοντά. Μας βοήθησε ότι παίζαμε στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας Affidea, γιατί υπάρχει πάντα άγχος για τον γηπεδούχο στην 1η αγωνιστική. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σταθερή απόδοση. Αν τα καταφέρουν, θα τους ψάχνουμε κι αυτούς κάπου αλλού (γέλια)».

https://sportsroom.gr

Αρέσει σε %d bloggers: