Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Λαυρίου

Στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, επισκέφθηκαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, του 3ου δημοτικού σχολείου Λαυρίου. Τα παιδιά, γνώρισαν από κοντά τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο γυμναστήριο της πόλης μας και συμμετείχαν σε διάφορα αθλήματα.

Το καλωσόρισμα των μικρών αθλητών, έγινε από τον Προϊστάμενο του τμήματος αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Πανταζή, ο οποίος ευχαρίστησε τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας που συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος, τον Α .Σ. Λαυρίου, τον Γ.Σ. Λαυρίου, τον    Ο. Α. Λαυρίου, καθώς επίσης και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συνέβαλαν με το έργο τους.

Την ίδια ημέρα, παραβρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωφών, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα που υλοποιείται για παιδιά και ενήλικες με προβλήματα ακοής και γνώρισε σε όλους το σοβαρό έργο που επιτελείται.

Το πρόγραμμα της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τις επισκέψεις του 2ου δημοτικού, του 1ου νηπιαγωγείου και του Ειδικού σχολείου Λαυρίου.