Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Μητροπολίτης ΝικόλαοςΠεριφέρεια ΑττικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής κ. Αθανάσιου Αυγερινού παρατέθηκε δείπνο από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαος

Μέσα σε ένα εξαιρετικά θερμό και εγκάρδιο κλίμα την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος παρέθεσε δείπνο εργασίας στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιο Αυγερινό, στον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Νικόλαο Πέππα, στον πρώην Νομάρχη Ανατ. Αττικής κ. Λεωνίδα Κουρή καθώς και στους Δημάρχους των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

   Ο Σεβασμιώτατος μέσα από την αγαπώσα καρδιά του απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ευχόμενος για μια καλή και δημιουργική θητεία παράγοντας έργο πάντα με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση προς τον πολίτη.

 Όλοι οι θεσμικοί φορείς συμφώνησαν για την ανάγκη συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε δράσεις και έργα που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και το θεάρεστον έργο του Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαου.