Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αρετούσα Μακρή: Νέα ενημέρωση για τις διακοπές ηλεκτροδότησης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 7/10 και ώρα 10 π.μ. η συνάντηση με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ και της Υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο θέμα των συνεχών και πολύωρων διακοπών της ηλεκτροδότησης.

Στην συζήτηση εκτέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης τόσο των κατοικιών, όσο και του δημοτικού φωτισμού.

Ο Προιστάμενος κ. Γεώργιος Κότσαλος δεσμεύτηκε ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του Εργολάβου, κατά απόλυτη προτεραιότητα, θα προχωρήσουν από την επόμενη εβδομάδα σε συντήρηση και αναβάθμιση των 50 Υποσταθμών του δικτύου της ΔΕΗ σε όλο τον δήμο, καθώς και των γύρω από αυτούς κολωνών διανομής του ρεύματος, με πλύσιμο – καθαρισμό των μονωτήρων, αντικατάσταση ασφαλειών και καλωδίων, καθόσον εστίασαν σε αυτούς το πρόβλημα της διακοπής του ρεύματος.

Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι αύριο θα στείλει στον Δήμο σχετικό έγγραφο με τις περιοχές στις οποίες θα γίνουν οι ανωτέρω εργασίες στους Υποσταθμούς, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ …….

Μια σκέψη για το “Αρετούσα Μακρή: Νέα ενημέρωση για τις διακοπές ηλεκτροδότησης

  • Πραγματικα βλεπω στα τοσα χρονια που υπαρχει το προβλημα με την ΔΕΗ, να γινεται με πρωτοβουλια δεν καταλαβα απο ποιον, καποια παρασταση προς την ΔΕΑΗΔΕ, ειναι σιγουρα κατι το θετικο για την ΚΕΡΑΤΕΑ και ευελπιστουμε να διορθωθει το μειζον προβλημα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.