Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παπαϊωάννου: «Νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του που πήραν μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας έδωσε ο Γιώργος Παπαϊωάννου μέσω του Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού στάθηκε στο γεγονός ότι παρά τις απουσίες ήρθε το τρίποντο και αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

«Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες. Η ομάδα μας παρά τις σοβαρές απουσίες και σε αυτήν την αναμέτρηση κατάφερε έστω και δύσκολα να κερδίσει την Άνοιξη. Κάναμε μια νίκη μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που έχουμε δυο δοκάρια και χάνουμε φάσεις που δεν χάνονται, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε στο Epsanastisentra ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού Γιώργος Παπαϊωάννου και συνέχισε:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους για να έρθει αυτή η νίκη. Επίσης μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου που μας βοήθησε παρά πολύ και τον ευχαριστούμε. Τέλος εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Άνοιξης και στον προπονητή της και φίλο μου Άγγελο Χόρτσα».

https://epsanastisentra.blogspot.com