Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Αδέσποτα ζώαΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Λαυρίου – Καταγγελία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ , ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ , 

ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ !!
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ 115 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΑ, ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ !! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Ή ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!
ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΑΙΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟ !!
ΓΙΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΩΓΜΟΣ !!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ, ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ !!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !! ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!! ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ !!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ !!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ !!
ΖΗΤΑΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ 116 ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !! ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!

ΑΝΝΑ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΖΩΟΦ.ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
τηλ. 6947796263

Μια σκέψη για το “Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Λαυρίου – Καταγγελία

  • Θα ρίξω λάδι στη φωτιά τώρα αλλά κάτι πρέπει να γίνει…Στην περιοχή του Πανοράματος (Τουρκολίμανο) μια αγέλη 6 αδέσποτων σκύλων τρομοκρατεί την περιοχή και το κακό είναι ζήτημα χρόνου πιά να συμβεί…Γραπτή αναφορά, τηλεφωνήματα, υποσχέσεις, έχουν επιμελώς αγνοηθεί..Μη ζητήσετε ενοχές και ευθύνες όταν θα βρεθούν φολιασμένα…Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, στην Κερατέα, μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

%d