Κορωπί – Παλλαυρεωτικός 1-3 [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα «κόλλησε» στη μικρή περιοχή και ο Μπουσινάκης από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στη συνέχεια όμως δεν κατάφεραν να παίξουν οργανωμένα και στηρίχτηκαν στις ατομικές ενέργειες των παικτών οι οποίες τις περισσότερες φορές (με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Λούρμπα στο 20΄) κατέληγαν στα πόδια των φιλοξενούμενων.

Ο Παλλαυρεωτικός αν και του στράβωσε το παιχνίδι γρήγορα, δεν πανικοβλήθηκε. Ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 35΄ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Βεσιράι.

Στην επανάληψη οι προθέσεις του Παλλαυρεωτικού ήταν σαφείς καθώς πέρασε στην κορυφή της επίθεσης ο Fokana και οι υπόλοιποι έδωσαν μεγάλη προσοχή στην άμυνα.

Το σχήμα αυτό βγήκε στον Παλλαυρεωτικό καθώς ο Fokana απειλούσε συνεχώς από το πρώτο ημίχρονο την άμυνα του Κορωπίου και στο 49΄δέχτηκε μια πάσα κεφαλιά δώρο του Αθανασίου και αφού έκανε ότι ήθελε μέσα στην περιοχή πλάσαρε για το 1-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων τους κράτησε μακρυά από το στόχο, ενώ αντίθετα και όταν όλα είχαν κριθεί οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα στο 94΄με τον Γιαχάεβ.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδρ., Σπυρόπουλος, Τζαφόλιας

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ: Μπονατάκης, Κλήμης, Τσουρής(85΄Σφιχτός), Μπαρδούσης, Αθανασίου, Καρκασίνας, Μπουσινάκης(46΄Παντέλης), Σκούρλος(63΄Βλάχος), Λούρμπας, Haddad, Ζαραδούκας.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Χαλβαντζής, Μωραίτης(68΄Σταυρόπουλος), Φετολάρι, Δαμάσκος(55΄Σκούρλικ), Σταυρόπουλος, Βελετάκος, Σάμιος, Fokana(86΄Μπεργιάννης), Βεσιράι(73΄Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

https://sportcity.gr

Αρέσει σε %d bloggers: