Συνάντηση φορέων για τη διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Futsal Αστυνομικών στο Λαύριο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Οκτωβρίου 2019 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η συνάντηση των φορέων για την ενημέρωση και τον τρόπο διεξαγωγής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Futsal Αστυνομικών. Στους εν λόγω αγώνες συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Αστυνομικών της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας, Κύπρου και Ελλάδας.

Εκ μέρους του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου κ. Πανταζής Κωνσταντίνος ο οποίος είπε: “Είναι μεγάλη μας χαρά που θα φιλοξενήσει η πόλη του Λαυρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Futsal Αστυνομικών και θα συνδράμουμε στο μέγιστο προκειμένου να στεφθεί η διεξαγωγή τους με επιτυχία.”

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ κ. Γεροχρήστος Αλέξανδρος υποστήριξε ότι πραγματικά θα δώσει το καλύτερο οργανωτικό παρόν προκειμένου να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 5 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη από τους αρχηγούς των Εθνικών ομάδων στις 20:00 η ώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Διοικητής της υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αστυνόμος Α’ Δεσκουλίδης Ηρακλής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας “Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας” κ. Αυλωνίτης Νικόλαος, ο Γραμματέας της υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αρχιφύλακας Λεοντόπουλος Θεμιστοκλής, ο προπονητής Ποδοσφαίρου-Futsal ΕΛ.ΑΣ Αρχιφύλακας Τσιμπάκης Αντώνιος, οι διαιτητές Αρχιφύλακας Τζαφόλιας Δημήτριος και Υπαρχιφύλακας Μανούρας Νικόλαος, η γυμνάστρια Ανδρέου Νικολέτα και από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ ο Αρχιφύλακας Καπτσίκας Γεώργιος και Πολιτικός Υπάλληλος Χούμπαυλης Αθανάσιος.

Αρέσει σε %d bloggers: