Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θησέας Ν. Μάκρης – Παλλαυρεωτικός 1-0

Η αρχή και το τέλος στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Θησέα και του Παλλαυρεωτικού, σημάδεψαν τον αγώνα. Αναλυτικά, μόλις στο 3΄ η ομάδα του Χατζηαναστασίου πέτυχε γκολ με τον Τσώνη, άπιαστο σουτ στο παραθυράκι του Kapa, που έμελλε να ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 91΄ τραυματίστηκε ο παίκτης των γηπεδούχων Νικήτας Αθανασόπουλος, όταν συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Γιαχάεβ, αποχώρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 Ένα ακόμη τρίποντο για τον Θησέα που συνεχίζει μία ανοδική πορεία, καθώς  έχει τρία στα τρία νικηφόρα αποτελέσματα. Ανταγωνιστικό σύνολο η ομάδα του Παλλαυρεωτικού στη σημερινή αναμέτρηση.

Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Αλεξοπούλου και Βιτσεντζάτο

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΗΣΕΑΣ  Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος (88΄ Παππάς), Κατσούγκρης (67΄ Κούνας), Αθανασόπουλος (91΄ λ.τ Ανδριάς), Τσαλούχος, Πράπας (73΄ Δελαπόρτας)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Παπαϊωάννου) Kapa, Μωραϊτης, Φετολλάρι (46΄ Δαμάσκος), Σάμιος (46΄ Χουσείν), Σταυρόπουλος, Βελετάκος, Κλής, Sekouba, Renan (58΄ Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου (79΄ Μπεργιάννης), Γιαχάεβ

Δημήτρης Παρίσης
https://gipedaanatolikisattikis.blogspot.com