Διεξήχθη με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου το 4ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Futsal Αστυνομιών

Το διήμερο των αγώνων του 4ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Futsal Αστυνομιών που διεξήχθη με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, όπου οι ομάδες αγωνίστηκαν όλες μεταξύ τους. Την δεύτερη ημέρα στο μικρό τελικό η Βουλγαρία κέρδισε την Κύπρο με σκορ 3-0 καταλαμβάνοντας την 3η θέση και στο μεγάλο τελικό η Ελλάδα κέρδισε την Ρουμανία με σκορ 5-2 καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το κύπελο της διοργάνωσης. Με την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν τα μετάλλια, τα διπλώματα και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. ο Ταξίαρχος Μπαμπίλης Ανδρέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» για την άψογη συνεργασία απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην πρόεδρο του νομικού προσώπου και εκπρόσωπο του Δήμου κα. Βελετάκου Ευαγγελία.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βαλκανικής Συνομοσπονδίας Αστυνομιών Atanas Tsavtarov ευχαρίστησε για το σύνολο της διοργάνωσης, για τη φιλοξενία στην όμορφη πόλη του Λαυρίου και έδωσε τα εύσημα στην Διεύθυνση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Παράλληλα ευχήθηκε αντίστοιχες διοργανώσεις που θα γίνουν στο μέλλον να έχουν την ίδια επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ολυμπιονίκες πάλης κ.κ. Κουτσιούμπας Ξενοφών και Κουτσιούμπας Γιώργος, ο ολυμπιονίκης πόλο κ. Σχίζας Τάσος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κωπηλασίας κ. Παπάς Ηλίας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης κ. Χύδρος Νίκος, ο πρωταθλητής και προπονητής της ομάδας handball της αστυνομίας, κ. Βελαώρας Δημήτρης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ», κ. Βελετάκου Ευαγγελία, ο Προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού, κ. Πανταζής Κωνσταντίνος.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. και το Τμήμα Αθλητισμού ευχαριστούν το 2ο Δημοτικό Σχολείου Λαυρίου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαυρίου και το Γυμνάσιο Κερατέας που με την σημαντική τους παρουσία ενίσχυσαν τις προσπάθειες των αθλητών και γνώρισαν το άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας.

Αρέσει σε %d bloggers: