Πραγματοποιήθηκε ο 13ος για το 2019 Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος του ΔΙΑΝΘΟΥ με το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου

Ο Δίανθος οργάνωσε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου τον 13ο Περιηγητικό Ορεινό Περίπατό του (Π.Ο.Π.) για το2019 για το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου, με τη συμμετοχή του Δασαρχείου Λαυρίου.

Στην Αγία Τριάδα του Εθνικού Δρυμού Σουνίου ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Λαυρίου κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου ενημέρωσε τους μαθητές για τον Εθνικό μας Δρυμό, για τη χλωρίδα και την πανίδα του. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τα Μεταλλευτικά Εργαστήρια της Κοιλάδας της Σούριζας (Ανασκαφή Κακαβογιάννη). Πραγματοποίησαν ακόμη μία μικρή είσοδο σε μεταλλευτική στοά της περιοχής και η περιήγηση ολοκληρώθηκε με τη επίσκεψη στο Ορυκτολογικό Μουσείο της Καμάριζας.

Το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν πολύ μεγάλο καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησης, οι οποίοι μάλιστα επιβράβευσαν τον εκπρόσωπο του Δασαρχείου και τους ανθρώπους του Δίανθου με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα! Ο Δίανθος ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Λαυρίου για τη διάθεση του αρχαιολογικού χώρου και προσωπικά τον φύλακα κ. Προκόπη Μακρή, τον επικεφαλής των καθηγητών του Λυκείου Αναβύσσου κ. Ανδρέα Καράμπελα καθώς και τους άλλους καθηγητές που συμμετείχαν στην περιήγηση αυτή για τη συνεργασία τους.

Οι περιηγήσεις του Δίανθου για το 2019 θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Παραμείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα του φορέα μας «ΔΙΑΝΘΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» για την ανακοίνωση της δράσης.

Αρέσει σε %d bloggers: