Περιήγηση με τον Δίανθο στη Κοιλάδα της Σούριζας Σουνίου

Ο Δίανθος σας καλεί να συμμετάσχετε στον 14ο και τελευταίο για το 2019 Περιηγητικό Ορεινό Περίπατό του (Π.Ο.Π.) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Κοιλάδας της Σούριζας του Εθνικού Δρυμού Σουνίου.

Θα ακολουθήσουμε αρχαία μονοπάτια αλλά και διαδρομές του βιομηχανικού τρένου, βαδίζοντας μέσα στη μοναδική χειμωνιάτικη λαυρεωτική φύση. Θα γνωρίσουμε αρχαία μεταλλευτικά εργαστήρια με δεξαμενές, πλυντήρια, πηγάδια και κτίσματα της Γαλλικής Εταιρείας, ενώ θα πάρουμε και μία γεύση από μεταλλευτική στοά.

Στη δράση αυτή θα υπάρχουν δύο ομάδες που θα ξεκινήσουν από διαφορετικά σημεία. Η συνολική διαδρομή φτάνει τα 6,5 χμ και έχει βαθμό δυσκολίας 1-2  (κλίμακα 1-5). Διάρκεια 3 ώρες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι  συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό, καπέλο, ραβδί πεζοπορίας, φορτισμένο κινητό τηλέφωνο και να φορούν μποτάκια βουνού. Αναχώρηση 9.30’ το πρωί από τον Λιμένα Λαυρίου, έμπροσθεν Καφέ-Βαμβακούση.

Με το πέρας της δράσης θα υπάρχει συνεστίαση σε κατάστημα του Λαυρίου με κόστος 12 ευρώ ανά άτομο (προσφορά για τον Δίανθο). Για τη συμμετοχή σας τόσο στη δράση, όσο και στη συνεστίαση θα πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε με τον Πρόεδρο του Δίανθου κο Νίκο Βαφειάδη στο 6973717516 έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε!

Αρέσει σε %d bloggers: