Κωνσταντίνος Λεβαντής: 11 Δεκεμβρίου 2010 – Δεν ξεχνάμε!

«…. καλείται …. να εξεταστεί ….. για τις πράξεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή εναντίον αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, εμπρησμός από πρόθεση κατά συναυτουργία, οπλοφορία, αντίσταση από κοινού από περισσότερα άτομα που φέρουν όπλα και αντικείμενα από τα οποία μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, απλή συνέργεια στις παραπάνω πράξεις και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 13-12-2010 στην περιοχή όπου πρόκειται να δημιουργηθεί ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής (Χ.Υ.ΤΑ.) Κερατέας»

(Απόσπασμα από κλήση της Ασφάλειας Αττικής με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2011)

128 ημέρες που δεν λυγίσαμε.
Αντιμετωπίσαμε τους εισβολείς, την τρομοκρατία, τους τραμπουκισμούς, τους εκβιασμούς, τους εκφοβισμούς και τα χημικά ενωμένοι.

Μόνο για εσχάτη προδοσία δεν μας έσυραν κατηγορούμενους στη Γ.Α.Δ.Α. και στις Δικαστικές Αίθουσες.

Οι μέρες εκείνες, που περάσαμε όλοι μαζί στα μπλόκα, είναι από τις πιο φορτισμένες και έντονες που έχουμε ζήσει. Έχω δηλώσει ξανά πως είμαι περήφανος για τον τόπο μου και για τις 128 ημέρες αγώνα. Είμαι περήφανος που διατέλεσα Δήμαρχος αυτών των ανθρώπων, που άφησαν στην άκρη τις ζωές τους και τις οικογένειές τους για να παλέψουν ενάντια στην αδικία.

Ενωμένοι αποδείξαμε ότι πάντα οι Δαβίδ θα νικούν τους Γολιάθ.

Ότι καταφέραμε, το πετύχαμε όλοι μαζί.
Όλοι συμβάλλαμε όπως και όσο μπορούσαμε στη νίκη ανοίγοντας το δρόμο για τη δικαίωση.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί οριστικά. Οι αντίπαλοί μας δεν εξαφανίστηκαν και συνεχίζουν να είναι πολλοί και δυνατοί.

Ο αγώνας μας ξεκίνησε το 1996, κορυφώθηκε την περίοδο των 128 ημερών και συνεχίζεται.

Το Οβριόκαστρο, αποτελεί από το 2011 για όλους μας, χώρο μνήμης και δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ και για καμία δραστηριότητα.

Η οριστική δικαίωση θα έρθει μόνο όταν σβήσει η Κερατέα και από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό και από το άρθρο 33 του Νόμου 3164/2003 και τις τροποποιήσεις του.

Επαγρυπνούμε και συνεχίζουμε μέχρι να εξασφαλίσουμε την οριστική δικαίωση.
Έχουμε βάλει στοίχημα τη ζωή μας από το 1996.
Όσο είμαστε όρθιοι δεν θα περάσουν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Δήμαρχος Λαυρεωτικής 2011-2014

Αρέσει σε %d bloggers: