Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τραγωδία στα Καλύβια από διαρροή σόμπας γκαζιού

Η διαρροή αερίου από σόμπα γκαζιού κατά τη διάρκεια του ύπνου σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια στάθηκε μοιραία για τους τέσσερις Πακιστανούς – Η μονάδα δεν λειτουργούσε αυτή την περίοδο λόγω εργασιών απεντόμωσης.

Νέα στοιχεία προέκυψαν αναφορικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τέσσερις Πακιστανοί σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος εξ αυτών εργαζόταν επίσης στη μονάδα) για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.

Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου και να βρουν, έτσι, τραγικό θάνατο.

Ένας φίλος τους επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους τις επόμενες ώρες, δεν βρήκε όμως ανταπόκριση, ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές. Έτσι, άντρες της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Πακιστανού φίλου των τεσσάρων θυμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.

https://www.protothema.gr