Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΑΠΕ ΛαυρετικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτέας – Λαυρεωτική 0-2

Ο αγώνας ξεκίνησε με μία σημαντική φάση για τον Πρωτέα όταν ο Χαρίτος δεν μετουσίωσε σε γκολ, κάθετη πάσα του Μαραγκού στο 5΄.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έλεγχαν το ρυθμό αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν με οργανωμένες ενέργειες γιατί οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά τοποθετημένοι  στο κέντρο και δεν τους επέτρεπαν να αναπτυχθούν ορθολογικά και να φέρουν σε δύσκολη θέση την άμυνα τους.

Στο 31΄και στην πρώτη απειλητική στιγμή για την άμυνα του Πρωτέα, ο Γκόντζος με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ πέρασε την μπάλα από πολλά σώματα παικτών και πέτυχε το 0-1 και στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ με τον Βαγγέλη.

Οι δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 9 λεπτών που δέχθηκε ο Κοτζάι, υποχρέωσαν την ομάδα του στη συνέχεια να αγωνιστεί με 10 παίκτες!

Στην επανάληψη ένα λάθος του Διακορώνα στο 52΄παρά λίγο να στοιχίσει στην ομάδα του, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ασλάνι από πλάγια θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από τον Πρωτέα και κατά κύριο λόγο ο Φραγκής και βοηθούμενος από τους Χαρίτο και Ραζακιά προσπάθησαν να αντιστρέψουν τη ροή του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε μία ακόμη εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκόντζου στο 76΄και στο 89΄σφράγισαν την πολύ σημαντική νίκη τους με γκολ του επικίνδυνου σε κάθε φάση Ασλάνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Τσάιμου σε σουτ του Καραμέτα.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Κάλλης, Σοφιάς

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Τσάιμος, Διακορώνας(82΄Τσαλικίδης), Παπαγεωργίου, Xyka(79΄Ντίνος), Κοτζάι, Φραγκής, Χάσκα, Μαραγκός(66΄Μασκάι), Ραζακιάς, Αλεξίου(46΄Παπακωνσταντίνου), Χαρίτος.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σκαλαίος, Καυκιάς, Λιούμης, Πώχος, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντινίδης(78΄Μπέλλος), Βαγγέλης(64΄Karameta), Τζώρας(41΄Ασλάνι), Γκόντζος, Δρούγκας, Ουσταμπασίδης(57΄Δερμανούτσος)

https://sportcity.gr