Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με ακραία καιρικά φαινόμενα γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στην Τσονίμα!

Με ακραία καιρικά φαινόμενα γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στην Τσονίμα. Οι Τσονιμιώτες που αψήφησαν το κρύο, το χιονόνερο και τον σφοδρό άνεμο συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, όπου ο πάτερ Στέφανος έκανε τον αγιασμό και έδωσε τις ευχές του για την ημέρα των Φώτων, αλλά και για το νέο έτος .

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι ευχές από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου κ. Νικηφόρο Φρατζέσκο.

Εδόθησαν επίσης ευχές από το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά ο οποίος έκανε και μια σύντομη αναφορά στα θέματα που απασχολούν τους οικισμούς μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κέρασμα του συλλόγου που συνοδεύτηκε με τσιπουράκι και κρασάκι οπότε και το κέφι δεν άργησε να έρθει…

Παρέστησαν εκτός από το Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, οι αντιδήμαρχοι κα Ασπασία Αργεντίνη, ο κ. Αθανάσιος Μακροδημήτρης, ο κ. Χάρης Ζαγουρής πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ και δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Άμαντος αντιπρόεδρος ΔΑΝΕΤΑΛ και δημοτικός σύμβουλος .
Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι και τα προεδρεία των εξωραϊστικών συλλόγων Σύριου, Πανοράματος και Περιγιαλίου καθώς και ο επίτροπος της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.

Το ΔΣ
Ανεμουρίου