Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενότητα – Δημιουργία: Αίτηση για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος Alpha Bank Κερατέας

Ως Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παρατάξης ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ υποβάλαμε αίτηση στον Πρόεδρο του Δ.Σ. να συγκληθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα που αφορά την επικείμενη διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος Alpha Bank Κερατέας.

Ζητούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να διεξαχθεί στην πόλη της ΚΕΡΑΤΕΑΣ προκειμένου να καταστεί δυνατό οι κάτοικοι και οι Φορείς της Κερατέας, που πρωτίστως θίγονται από το κλείσιμο της τράπεζας, αφ’ ενός μεν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση και να λάβουν μέρος στην συζήτηση, αφ’ ετέρου δε να λάβουν γνώση των ενεργειών που θα γίνουν για να αποτραπεί το κλείσιμο της….. μοναδικής τράπεζας στην Κερατέα.


Μια σκέψη για το “Ενότητα – Δημιουργία: Αίτηση για Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος Alpha Bank Κερατέας

 • Καλα φυσικα θα κανετε κυρια Μακρη μου αλλα την αποφαση της Τραπεζας κανεις δε μπορει να την αλλαξει.
  Δυστυχως αυτοι ειναι κρατος εν κρατει και ουτε η κυβερνηση δεν μπορει να κανει κατι.
  Καντε εκτακτα δημοτικα συμβουλια για αυτα που γινονται και δεν γινονται μεσα στον Δημο.
  Καντε εκτακτα δημοτικα συμβουλια για ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ,ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ(κλειστης)ΛΙΜΑΝΙ,ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΒΙΟΠΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ(αλλο μοντελο διαχειρησης και αναβαθμιση σε αλλη μορφη) ΓΙΟΥΡΟΤΕΡΑ,ΔΕΔΕΣ,ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ,ΕΥΤΕΡΠΗ,ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.
  Αυτα κυρια Μακρη ειναι θεματα που ο Λουκας τα τρεμει να ανοιξουν.
  ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.