Σερέλης: «Νίκη αφιερωμένη στον Λεγκίκα και στον Κουζέλογλου» [BINTEO]

Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε: «Σήμερα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, πάρα πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι που όπως ξέρουμε τί ομάδα είναι το Περιστέρι και τί ομάδα είναι το Λαύριο και προφανώς είναι καλύτερη ομάδα από το Λαύριο, γενικά, το Περιστέρι.

Είμαστε ικανοποιημένοι για δυο λόγους, πολύ χαρούμενοι: Πρώτον διότι μετά από ένα παιχνίδι που κάναμε στη Λήμνο, εξαιρετικό, χάσαμε το ματς και περιμέναμε όλη τη βδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη τα παιδιά ψυχολογικά να συνέλθουν, να καταλάβουν πώς χάθηκε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να τους πείσουμε όλοι στο staff, στην ομάδα ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως με τη Λήμνο θα έρθουν κάποιες νίκες μεγάλες είτε αυτές είναι με το Περιστέρι είτε με κάποια άλλη ομάδα και προφανώς αυτό το είδαμε σήμερα στο γήπεδο στο μέγιστο βαθμό και δεύτερον διότι είχαμε και δύο απώλειες τελευταίας στιγμής. Μπορεί να μην είναι παίκτες οι οποίοι είναι πρώτοι μας σκόρερ ή οι πιο βασικοί μας παίκτες – ο Κουζέλογλου είναι βασικός παίκτης- χάσαμε τον Κουζέλογλου και τον Λεγκίκα τις δύο τελευταίες μέρες με κάποιους μικροτραυματισμούς.

Χάσαμε πολύ από την αθλητικότητά μας και από το ύψος μας στη θέση ‘’3’’ και ‘’4’’ και το Περιστέρι εκεί είναι πολύ δυνατό. Παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες καταθέσανε ψυχή, παίξανε πολύ σωστή άμυνα, σοβαρή άμυνα υπερέβαλαν εαυτό, είχαν πολύ μεγάλο ζήλο. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το Περιστέρι ήταν και προφανώς λίγο «άδειο» μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στην Ευρώπη και κερδίσαμε νομίζω πολύ δίκαια με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, μεστή εμφάνιση που κάνουν ομάδες με πολύ πιο έμπειρα παιδιά και με πολύ πιο πολλές παραστάσεις.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Λεγκίκα και τον Κουζέλογλου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το staff, όλη την ομάδα διότι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ σωστοί και πνευματικά και βοήθησαν τους παίκτες να ξεπεράσουν την απώλεια της προηγούμενης εβδομάδας. Αλλά πρέπει να ευχαριστήσω και τους παίκτες μου διότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δεν δείχνουν μόνο ότι έχουν ταλέντο αλλά έχουν και ψυχικά αποθέματα και έχουν τη δυνατότητα στα επόμενα χρόνια -γιατί είναι όλοι πολύ νέοι- να παίξουν μπάσκετ αρκετά υψηλού επιπέδου.

Καλή συνέχεια στο Περιστέρι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!»

https://www.sdna.gr

Αρέσει σε %d bloggers: