Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας: Συνάντηση με φορείς για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας ALPHA

Υλοποιήθηκε χθες 3/2 στην αίθουσα συμβουλίων στο Δημοτικό Κατάστημα Κερατέας συνάντηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας, εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών, οικονομικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης καθώς και εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων, με θέμα τις ενέργειες αποτροπής του κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζας ALPHA στην Κερατέα.

Μετά από διάλογο και τοποθετήσεις όλων των εκπροσώπων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής Γ. Αδάμης δεσμεύτηκε ότι την Πέμπτη 6/2 ή Παρασκευή 7/2 θα υλοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο στην Κερατέα με μοναδικό το θέμα αυτό. Στο δημοτικό συμβούλιο θα προσκληθούν και οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής για να πάρουν θέση και να συμβάλλουν στις ενέργειες που θα δρομολογηθούν.

Μετά από αυτή τη δέσμευση αποφασίστηκε και γράφτηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο θα υπογραφεί από την Κοινότητα Κερατέας και όλους τους φορείς της πόλης. Το ψήφισμα αυτό θα παραδοθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο για να επικυρωθεί και αμέσως μετά αντιπροσωπεία από τον δήμο, τις παρατάξεις και την κοινότητα, με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Λουκά θα παραδώσει το ψήφισμα στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας και θα ζητηθεί διάλογος για το θέμα.

Παράλληλα η Κοινότητα Κερατέας με όλους τους φορείς θα αποφασίσουν και θα δρομολογήσουν επιπλέον ενέργειες για το θέμα αυτό ανάλογα με τη εξέλιξη του.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κερατέας
Απόστολος Ζορμπάς