Τρεις παίκτες του Λαυρίου στους Rising Stars του φετινού EKO All Star Game

Το EKO All Star Game είναι μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και το Ηράκλειο ζει ήδη στους ρυθμούς της διοργάνωσης. Μάλιστα, το Σάββατο θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» ο αγώνας ανάμεσα στους All Time Stars και τους Rising Stars.

Κορυφαία αστέρα του παρελθόντος όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Φώτσης και άλλοι, κόντρα στα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Μια αναμέτρηση «παλιών» και «νέων» λοιπόν, που αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον, ενώ η έναρξη έχει οριστεί στις 5 το απόγευμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είναι οι εξής:

Προπονητές; Νίκος Τούλης, Σταύρος Μυκονιάτης (Ρέθυμνο).

Rising Stars: Φλιώνης (Άρης), Μαντζούκας (Προμηθέας), Μουράτος (Λαύριο), Μαστρογιαννόπουλος (Λαύριο), Καρράς (ΠΑΟΚ), Λούντζης (Λαύριο), Παπαδάκης (Παναθηναϊκός), Αγραβάνης (Περιστέρι), Μωραΐτης (Κολοσσός), Βουλγαρόπουλος (Άρης), Καράμπελας (Περιστέρι), Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Μαραγκίδης (Ιωννικός) και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων μαθητών-αθλητών σωματείων του Ηρακλείου.

Προπονητές: Γιώργος Βόβορας (Παναθηναϊκός), Γιώργος Λημνιάτης (ΑΕΚ).

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι: Καράμπελας (Περιστέρι), Παπαδάκης (Παναθηναϊκός), Χατζής, Μωραΐτης (Κολοσσός) και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων μαθητών-αθλητών σωματείων του Ηρακλείου.

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα λάβουν μέρος οι Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Βουλγαρόπουλος (Άρης), Αγραβάνης (Περιστέρι), Μαντζούκας (Προμηθέας).

https://www.neakriti.gr

Αρέσει σε %d bloggers: