Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας: Ένας ακόμα αγώνας κερδήθηκε για την Κερατέα με τη συμβολή όλων μας

Επ’αόριστον λειτουργία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην Κερατέα ανακοινώθηκε στη σημερινή συνάντηση εκπροσώπων του δήμου, δημοτικών παρατάξεων, του κοινοτικού συμβουλίου και του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Βλάχου με τον γενικό διευθυντή της Alpha Bank Πάσσα Ισίδωρο, τον διευθυντή και την υποδιευθύντρια των καταστημάτων της τράπεζας Αν.Στερεάς και Αττικής.

            Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η τράπεζα θα προχωρήσει σε αναβάθμιση υπηρεσιών και προϊόντων καθώς και αύξηση υπαλλήλων στο κατάστημα της Κερατέας. Τον Ιούνιο θα αξιολογηθούν εκ νέου τα οικονομικά αποτελέσματα.

             Η σημερινή συνάντηση δρομολογήθηκε από τον κ.Γιώργο Βλάχο μετά από την χθεσινή σύσκεψη με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας και φορείς της πόλης.

             Η απόφαση παραμονής της τράπεζας είναι αποτέλεσμα συλλογικών ενεργειών του Δήμου Λαυρεωτικής, του Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας, των δημοτικών παρατάξεων, των φορέων της πόλης και φυσικά των κατοίκων οι οποίοι επέμειναν με συνεχείς ενέργειες και κινητοποιήσεις, παρά την αρχική αρνητική απόφαση της τράπεζας.

             Η ανατροπή αυτή αποδεικνύει,γι’άλλη μια φορά, ότι κανένας αγώνας με δίκαια αιτήματα δεν είναι εκ των προτέρων χαμένος.

              Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας, όπως τόσο ενεργά έδρασε με το θέμα της AlphaBank,θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τα προβλήματα και να επεμβαίνει όπου χρειάζεται με σκοπό πάντα την αναβάθμιση του τόπου μας.

   Καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς να στηρίξουν ενεργά την παραμονή της τράπεζας.

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Ζορμπάς