Διασυλλογικό: Στα 10 χρόνια της Ομοσπονδίας ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Αυγερινός [BINTEO]

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ομοσπονδία Παραλιακών, Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής, ενώ παράλληλα εορτάστηκαν τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Αθανάσιος Αυγερινός ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε τις πολυετής προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε οτιδήποτε απαιτηθεί  και ειδικά στο  θέμα της προώθησης των διαδικασιών για την ένταξη στο σχέδιο πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Ιωάννης Αδάμης, η αντιδήμαρχος κα Ελένη Κανελλοπούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕΥΑΤΗΛ κος Αντώνης Κωστάλας, ο τέως Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος  κος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Γιώργος Αδάμης, κα Αρετούσα Μακρή, κος Σταύρος Ρόζης, κος Σταύρος Κρητικός, κος Κωνσταντίνος Άμαντος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ κύριος Κώστας Λουκάς, ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λαυρίου κος Βαγγέλης Μπούζας και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας οικιστικών συλλόγων κος Βαγγέλης Γώγος.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Νικηφόρος Φρατζέσκος στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα, δράσεις και κοινωνικές δραστηριότητες που συμμετέχει ενεργά η Ομοσπονδία, που επιδρούν καθημερινά στη ζωή των κατοίκων της ευρύτερης παραλιακής περιοχής όπως:

Στο σχέδιο πόλης, όπου δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή των κ.κ. Δημάρχων Λεβαντή, Ιατρού και Λουκά στην θετική εξέλιξη των μελετών ένταξης.

Αρέσει σε %d bloggers: