Ποιoς θα πάρει την βίλα του Ν.Μ στο Σούνιο;

Από τα 11 εκατ. ευρώ ξεκίνησε ο πρώτος πλειστηριασμός για την βίλα του γνωστού επιχειρηματία στο Σούνιο.

Σε μαγευτική τοποθεσία, με όλα τα…απαραίτητα, με εκπληκτική θέα προς τον Ναό του Ποσειδώνα αποτελεί εδώ και χρόνια από τις πιο εμβληματικές κατασκευές στην ευρύτερη περιοχή.

Και μέχρι πρόσφατα ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς του εγχώριου επιχειρείν, με δεξιώσεις και εκδηλώσεις που έγραψαν ιστορία.

Παρ’  όλα αυτά μετά από 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες πλειστηρίασης το τίμημα περιορίστηκε στα…μόλις 6 εκατ. ευρώ.

  • Επισπεύδων την διαδικασία ένας ιδιώτης, ο οποίος προφανώς είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον επιχειρηματία.

 Τώρα, μου ψιθυρίζουν, πως στην διαδικασία έχει μπει και η Intrum.

Για να δούμε, σε ποιον θα καταλήξει η βίλα… που ανήκει σε γνωστό αρχιτέκτονα, ιδιοκτήτη γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας που ασχολείται και με ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο κτήρια και βοηθητικούς χώρους συνολικής έκτασης άνω των 400 τ.μ., καθώς και πισίνα 175 τ.μ., μπάρμπεκιου, κελάρι και αποθηκευτικούς χώρους. Η έκταση είναι περιφραγμένη με μαντρότοιχο ύψους 1,5 μέτρων στην παραλιακή λεωφόρο Βουλιαγμένης – Σουνίου.

Τα κτίσματα διαθέτουν ειδικό φωτισμό που πραγματοποιήθηκε κατόπιν ειδικής μελέτης,  «με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας, έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι χώροι και διάδρομοι των κτιρίων και του κτήματος, χωρίς να επηρεάζεται η παρουσία του αρχαιολογικού Ναού του Ποσειδώνα».

https://banks.com.gr

Αρέσει σε %d bloggers: