Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση φορέων για την ασφαλή διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από τη Λαυρεωτική

Η Ολυμπιακή Φλόγα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, η οποία θα ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της ανά την Ελλάδα μετά την τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου, θα περάσει από τη Λαυρεωτική στις 18 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την παράδοσή της στο Παναθηναϊκό Στάδιο στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής «ΤΟΚΥΟ 2020»!

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση των Σωμάτων Ασφαλείας της Λαυρεωτικής και της Οργανωτικής Επιτροπής της Τελετής Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Στόχος της συνάντησης η οργάνωση των εμπλεκομένων φορέων του Δήμου μας στο πλαίσιο της ασφαλής διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Ο Κώστας Πανταζής μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και υπεύθυνος Τελετής, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας στα όρια του Δήμου μας, τη στάση της στον Ναό του Ποσειδώνα, τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, ενώ στη συνέχεια έγινε διαλογική συζήτηση και συνεργασία με σκοπό την ασφαλή ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ.: Κυνηγοπούλου Ειρήνη Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας, Κωνσταντίνος Χαλκιάς Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος, Νικόλαος Κουνής Αστυνομικό Τμήμα Αλλοδαπών, Σωφρόνης Σταύρος Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ηλίας Κοντζιάς Λιμεναρχείο Λαυρίου, Ανδρομιδά Ελευθερία Κέντρο Υγείας, Γιώργος Βακόνδιος Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΛ και τα μέλη της Επιτροπής Τελετής Υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας Ασπασία Αργεντίνη Αντιδήμαρχος, Ευαγγελία Βελετάκου Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ», Λίλα Ρέτσου Τοπική Σύμβουλος, Κυριακή Ξέστερνου και Νικολέττα Ανδρέου.