Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΡεπορτάζΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο όχημα στην Ασφάλεια Κερατέας προσφορά του επιχειρηματία Αντώνη Αντωνίου

Σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε σε μία σεμνή τελετή η παράδοση και ο Αγιασμός ενός νέου οχήματος στον στόλο του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, χορηγία του γνωστού επιχειρηματία κ. Αντώνη Χ. Αντωνίου.

Πρόκειται για το DACIA 1300c, 100hp που θα συμβάλει ουσιαστικά στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Τμήματος αλλά και στην ασφάλεια της περιοχής.
Ο κ. Αντωνίου ιδρυτής του Ομίλου ANTONIOY GROUP με εφοπλιστική και επιχειρηματική δραστηριότητα στο Ντουμπάι, στην Ελλάδα την Κύπρο και τα Βαλκάνια, ξεχωρίζει για τη φιλανθρωπική του δράση που πολλές φορές ο ίδιος επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επέλεξε να ζει στον τόπο μας, που αγαπά και υποστηρίζει οικονομικά αφού διατηρεί ένα σημαντικό μέρος των επιχειρήσεών του στη Λαυρεωτική και στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.
Μαζί με τον γιο του Αντώνη Αντωνίου τον Νεότερο παρέδωσαν το καινούργιο όχημα στον Διοικητή, τον Υποδιοικητή και τους άντρες της Ασφάλειας Κερατέας, όπου οι τελευταίοι τον ευχαρίστησαν θερμά για τη μεγάλη και ουσιαστική του προσφορά και τον τίμησαν προσφέροντάς του αναμνηστική πλακέτα από την Ελληνική Αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Λίλα Ρέτσου